Welke zorgverzekering vergoedt Buikwandcorrectie

Wanneer je een buikwandcorrectie nodig hebt wordt dit niet door veel zorgverzekeringen vergoedt. Alleen bij Besured valt een buikwandcorrectie onder medisch specialistische zorg, hiervoor moet je wel een medische indicatie en toestemming hebben vanuit de zorgverzekering. Daarnaast zijn er een aantal zorgverzekeringen die een buikwandcorrectie vanuit een aanvullende verzekering vergoeden maar hier zijn meestal ook voorwaarde aan verbonden.

In de tabel hieronder zie je een overzicht van welke zorgverzekeringen buikwandcorrectie vergoeden in 2018. Kijk hier voor alle zorgverzekering 2018 of klik op de button. Alle zorgverzekeringen
VerzekeraarVergoeding BuikwandcorrectieUitleg
AnderzorgNeen.v.t.
BesuredJa Met toestemming vanuit de verzekeraar kan een buikwandcorrectie vergoed worden. Hiervoor is meestal wel een medische indicatie nodig.
DitzoNeen.v.t.
FBTONeen.v.t.
ONVZVia een aanvullende verzekeringEen buikwandcorrectie wordt 100% vergoed bij de volgende aanvullende vezekeringen : Optifit, Topfit en Superfit. Hiervoor moet wel een aantoonbare lichamelijke functiestoornis zijn.
PNO zorgNeen.v.t.
Pro lifeNeen.v.t.
SallandNeen.v.t.
VGZVia een aanvullende verzekeringBij medische indicatie en toestemming. Bij aanvullend Best krijg je ook vergoeding van €2500 voor een overhangende buikhuidplooi mits je voldoet aan de voorwaarde.
ZekurNeen.v.t.
ZieZoNeen.v.t.
Zilveren kruisNeen.v.t.
Zorg en zekerheidNeeZorg en Zekerheid biedt wel een optie tot een kortingregeling. Dit geldt bij alle aanvullende pakketten behalve bij AV-Gemak.
ZorgdirectNeen.v.t.

Bovenstaande lijst is met de grootst mogelijke zorg door onze zorgverzekering experts opgesteld. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Kijk voor de definitieve dekkingen en voorwaarden op de website van de zorgverzekeraar.