Welke zorgverzekering vergoedt Fitness

Fitness wordt door een zorgverzekering niet vergoedt vanuit de basisverzekering. Sommige zorgverzekeringen bieden een vergoeding voor Fitness vanuit een aanvullende verzekering. Hiermee willen ze de verzekerde aansporen om te bewegen, een gezondere levensstijl te ontwikkelen en uiteindelijk minder zorg nodig te hebben.

In de tabel hieronder zie je een overzicht van welke zorgverzekeringen Fitness vergoeden in 2018. Kijk hier voor alle zorgverzekering 2018 of klik op de button. Alle zorgverzekeringen
VerzekeraarVergoeding FitnessUitleg
AnderzorgNeen.v.t.
BesuredVia een aanvullende verzekeringBij zowel All-in-1 en Love-2-Move krijg je tijdens de looptijd van de zorgverzekering eenmalig €25 vergoed van de inschrijfkosten van een fitnessclub.
DitzoNeen.v.t.
FBTONeeMet de module conditie & fitheid krijg je wel een vergoeding tot maximaal €150 per kalenderjaar voor verschillende zorg, bijvoorbeeld een introductie pakket bij een personal trainer. Kijk voor alle opties in de voorwaarde van FBTO.
ONVZNeen.v.t.
PNO zorgNeen.v.t.
Pro lifeNeen.v.t.
SallandNeen.v.t.
VGZNeen.v.t.
ZekurNeen.v.t.
ZieZoNeen.v.t.
Zilveren kruisVia een aanvullende verzekeringBij Extra Vitaal incl. basiszorgverzekering voor maximaal €125 per kalenderjaar
Zorg en zekerheidNeen.v.t.
ZorgdirectNeen.v.t.

Bovenstaande lijst is met de grootst mogelijke zorg door onze zorgverzekering experts opgesteld. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Kijk voor de definitieve dekkingen en voorwaarden op de website van de zorgverzekeraar.