Welke zorgverzekering vergoedt een neuscorrectie

Een neuscorrectie wordt door de zorgverzekering vergoedt wanneer er sprake is van medische noodzaak. De zorgverzekering vraagt voor de neuscorrectie vaak om een doorverwijzing van een huisarts of een medisch specialist en de zorgverzekering moet toestemming geven voor de neuscorrectie.

In de tabel hieronder zie je een overzicht van welke zorgverzekeringen een neuscorrectie vergoeden in 2018. Kijk hier voor alle zorgverzekering 2018 of klik op de button. Alle zorgverzekeringen
VerzekeraarVergoeding NeuscorrectieUitleg
AnderzorgJaAls je voldoet aan de voorwaarde.
BesuredJaHiervoor moet wel toestemming worden gegeven
DitzoJaMet toestemming en aantoonbare lichamelijke funtiestoornissen is een vergoeding mogelijk.
FBTOJaMet toestemming van FBTO en een doorverwijzing van de huisarts of medisch specialist.
ONVZJaHiervoor moet wel een aantoonbare lichamelijke functiestoornis zijn.
PNO zorgJaIndien er medische noodzaak is voor een neuscorrectie wordt deze door PNO zorg vanuit de basisverzekering vergoed.
Pro lifeJaIndien er medische noodzaak is voor een neuscorrectie wordt deze door Pro life vanuit de basisverzekering vergoed.
SallandJaIndien er medische noodzaak is voor een neuscorrectie wordt deze door Salland vanuit de basisverzekering vergoed.
VGZJaMaar alleen als je voldoet aan specifieke voorwaarden en deze worden goedgekeurd.
ZekurJaIndien er medische noodzaak is voor een neuscorrectie wordt deze door ZEKUR vanuit de basisverzekering vergoed.
ZieZoJaWanneer het van medische noodzaak is. Je betaalt wel eigen risico.
Zilveren kruisJaWanneer het van medische noodzaak is. Je betaalt wel eigen risico.
Zorg en zekerheidJaIndien er medische noodzaak is voor een neuscorrectie wordt deze door Zorg en Zekerheid vanuit de basisverzekering vergoed.
ZorgdirectJaIndien er medische noodzaak is voor een neuscorrectie wordt deze door Zorgdirect vanuit de basisverzekering vergoed.

Bovenstaande lijst is met de grootst mogelijke zorg door onze zorgverzekering experts opgesteld. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Kijk voor de definitieve dekkingen en voorwaarden op de website van de zorgverzekeraar.