Welke zorgverzekering vergoedt de vierde IVF

Wanneer de eerste drie IVF pogingen niet succesvol blijken wordt de vierde IVF poging niet meer vanuit de basisverzekering vergoedt. Alleen de de zorgverzekering ONVZ en PNO zorg bieden hiervoor een vergoeding aan vanuit een aanvullende verzekering. Hiervoor geldt wel dat de vrouw jonger dan 43 jaar dient te zijn op het moment van de vierde IVF poging.

In de tabel hieronder zie je een overzicht van welke zorgverzekeringen de vierde IVF vergoeden in 2018. Kijk hier voor alle zorgverzekering 2018 of klik op de button. Alle zorgverzekeringen
VerzekeraarVergoeding vierde ivfUitleg
AnderzorgNeen.v.t.
BesuredNeen.v.t.
DitzoNeen.v.t.
FBTONeen.v.t.
ONVZVia een aanvullende verzekeringBij ONVZ Vrije Keuze Topfit wordt IVF tot 43 jaar voor 100% vergoed vanaf de 4e behandeling.
PNO zorgVia een aanvullende verzekeringPNO zorg vergoed voor vrouwen tot 43 jaar eenmalig de 4e IVF behandeling bij de aanvullende zorgverzekering PNOzorg Compleet.
Pro lifeNeen.v.t.
SallandNeen.v.t.
VGZNeen.v.t.
ZekurNeen.v.t.
ZieZoNeen.v.t.
Zilveren kruisNeen.v.t.
Zorg en zekerheidNeen.v.t.
ZorgdirectNeen.v.t.

Bovenstaande lijst is met de grootst mogelijke zorg door onze zorgverzekering experts opgesteld. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Kijk voor de definitieve dekkingen en voorwaarden op de website van de zorgverzekeraar.