Zorgverzekering 2018

Overstappen naar een zorgverzekeringen van 2018 is altijd slim. Zo kun je kiezen voor een lagere premie, een ander eigen risico of een meer volledige dekking.

Onafhankelijk
Alle verzekeraars
Snel en gemakkelijk
Geboortedatum
Eigen risico
Vergelijk direct

Alles over een zorgverzekering in 2018 kiezen

Of je nu van plan bent om in 2018 over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering of niet, het is altijd slim om van te voren je zorgverzekering te vergelijken met het huidige aanbod. Zo veranderen bijna al de zorgverzekeringen hun premies en kun je zo veel geld besparen.

Omdat niet iedereen het zelfde is en iedereen andere verwachtingen heeft van een zorgverzekering, is er geen beste zorgverzekering van 2018 aan te wijzen. Ten eerst is het belangrijk dat je voor jezelf bedenkt wat je belangrijk vindt in een zorgverzekering en aan welke soort dekking je behoefte hebt. Hierbij kun je denken aan de hoogte van je eigen risico en de hoeveel dekking je krijg voor bepaalde diensten. Ten tweede is het goed om na te gaan of je in 2018 verwacht of je meer zorg nodig zult hebben. Op basis van deze kennis kunnen ook de eisen aan een zorgverzekering veranderen.

Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren over een zorgverzekering in 2018 hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld en gebundeld. Deze informatie kun je vinden op de volgende pagina’s.

Meer over zorgverzekeringen

Een basisverzekering is voor iedere Nederlander verplicht. Maar het is belangrijk om te weten wat er allemaal wel en vooral ook niet in een basisverzekering zit.
Bekijk informatie over basisverzekering 2018

Voor een overzicht van alle veranderingen binnen de zorgverzekeringen in 2018 bekijk de volgende pagina :
Bekijk informatie over veranderingen 2018

Ben je een student dan kun je veel geld besparen met het overstappen van zorgverzekering in 2018. Bekijk hier de informatie voor studenten :
Bekijk informatie voor studenten zorgverzekering.

Ben je op zoek naar een specifieke vergoeding vanuit een zorgverzekering. Bekijken dan ons overzicht van de vergoedingen per zorgverzekering. :
Bekijk hier de vergoedingen van alle zorgverzekeringen.

Direct een goede zorgverzekering kiezen

Hieronder hebben we al drie zorgverzekeringen uitgelicht. Dit zijn de drie zorgverzekeringen die in 2018 de laagste premie hebben op basis van een eigen risico van €885,-. Dit is het hoogste eigen risico dat je kunt kiezen maar hierdoor zakt de maandelijkse premie. Let er wel op dat als je zorg nodig hebt die buiten je basis verzekering valt je dit zelf moet betalen tot aan het bedrag van je eigen risico.

€ 78,00
premie per maand

Eigen risico : €885,00
€ 78,95
premie per maand

Eigen risico : €885,00
€ 81,95
premie per maand

Eigen risico : €885,00

Alles vergelijken